Een Starwars event bezoeken

Sinds dat de eerste film uitkwam van George Lucas van Starwars zijn er vele fans ontstaan. Er zijn liefhebbers en verzamelaars van Starwars maar dat kan nog beter dan alleen de films. Je kunt zelf een Starwars event bezoeken en zelf de avonturen beleven van bijvoorbeeld Luke Skywalker, Chewbacca of van Han Solo. Groei op een Starwars event uit tot de redder van het universum.

Wat kun je allemaal doen op een Starwars event?

Als je naar een Starwars event gaat zul je verschillende Starwars games tegenkomen maar ook Lego showmodellen. En durf je het aan kun je op een Starwars event samen met Darth Vader of een ander personage op de foto. Op een Starwars Event zul je meer ontdekken dan alleen de films van Starwars. Wat denk je van de boeken, muziek, speelgoed, strips of cartoons die verkrijgbaar zijn op een Starwars event.

Waar kun je in Nederland een Starwars event bezoeken?

Na 40 jaar leeft Starwars nog steeds. En op elk event die je gaat bezoeken zul je dit merken. Een Starwars event wordt op verschillende plekken gehouden waardoor het voor je mogelijk is om ook een dicht in de buurt te bezoeken. Je kunt bijvoorbeeld in ’s Hertogenbosch, Turnhout, Utrecht of Amsterdam geregeld naar een Starwars event. Er worden geregeld events gehouden omdat het nog altijd druk bezocht wordt door de echte fans.

Als een Starwars fan is er van alles te beleven op het event. Je komt mensen tegen met dezelfde interesse en dat is uniek. Je kunt games spelen, allerlei dingen kopen die te maken hebben met Starwars maar hoe te gek is het als je met een echte Stormtrooper op de foto kunt op een Starwars event. 

Een Starwars event is a way of life

Voor de echte fans is een Starwars event bezoeken a way of life. Bij sommige events kun je een Starwars kostuum dragen. Het moet lijken op een kostuum uit de Starwars films. Hoe leuk is het om in de huid te kruipen van een Starwars personage naar keuze

Ben je een fan van de films of van de personages, of ben je een echte verzamelaar dan is een Starwars event je way of life. Vooral als je nog nooit op een Starwars event bent geweest. Het is een unieke en leerzame ervaring.