Star Wars: The Clone Wars: Jedi Alliance

Star Wars: The Clone Wars: Jedi Alliance is een video game vrijgegeven 11 november 2008 voor de Nintendo DS. Hieruit volgt een originele verhaallijn, gemaakt voor het spel.

Star Wars The Clone Wars: Jedi Alliance neemt de speler in de wereld van de nieuwe Star Wars geanimeerde speelfilm. Ervaar de gecombineerde kracht wanneer twee Jedi krachten bundelen om te vechten als een. Kies uw favoriete Jedi pair aan het begin van elke missie en ervaar unieke moves en combat skills. Met een innovatieve stylus gebaseerde input, het beheersen van de Jedi’s beweging en Lightsaber combat is nog nooit gevoeld meer immersive.

Speel door een origineel verhaal – exclusief voor de Nintendo DS – dat uitzet De serie Clone Wars in spannende nieuwe richtingen.

Maak je eigen Jedi droom teams door het koppelen van Jedi Masters en Padawans. Bijvoorbeeld, een team vormen Anakin Skywalker met Obi-Wan Kenobi, of Ahsoka Tano met Mace Windu.

Ontwikkelen van de relatie tussen twee Jedi en het genereren van meer krachtige aanvallen en speciale vaardigheden. Replay missies met verschillende karakter combinaties om nieuwe gebieden, collectibles, en andere geheimen te ontgrendelen.

Speel met een vriend via draadloze drop-in / drop-out co-op.

Controle over alle bewegingen, Lightsaber gevechten en filmische actiescènes met alleen de DS stylus.

De verhaallijn gaat om een trio van Nightsisters. Elk segment van het spel wordt geopend met verhaal vergelijkbaar met het verhaal dat elke aflevering van The Clone Wars geopend.

Wanneer Luminara Unduli en haar team van klonen worden aangevallen door Nightsisters, een kloon contacten Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Ahsoka Tano, Mace Windu, Plo Koon en Kit Fisto voor hulp. Twee van de Jedi komen om hun hulp, waar ze schakel de Nightsisters net voordat de moordenaars ontsnappen met een lading gestolen lightsaber kristallen van Ilum. Twee Jedi reizen naar Rodia, waar ze te bestrijden een Kwazel Maw en opnieuw gaan een Nightsister. Ondertussen, twee meer van de Jedi ontmoeting Asajj Ventress en beheren om te bevrijden Ziro de Hutt uit haar greep. Dan, twee jedi naar de planeet Christophsis na een oproep om hulp van senator Amidala. Nadat ze haar te redden, de twee Jedi onthullen een gevaarlijke slagschip, de verwoesting, een wapen aangedreven door de kracht, met dank aan graaf Dooku. Na twee meer van de Jedi reizen naar Dathomir om hun onderzoek naar de Nightsisters, alle zes van de Jedi hebben een krachtmeting tegen Count Dooku, Ventress en Sai Sircu in de Battle Cruiser Devastation blijven. Ahsoka en Plo Koon koppelen tegen Asajj, Obi Wan en Kit Fisto duel Dooku en Anakin en Mace combat Sai, die uiteindelijk probeert te verraden Dooku en Ventress voor ze is vermoord. De Jedi verlaat het schip in vlammen en Dooku en Ventress te ontsnappen in Dooku’s Punworcca 116-klasse interstellaire sloep.